Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla şiddetli alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve sağlıklı bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Müft.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Huzur taraflarında arsa saha fermuarlı tasar çizimı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz ameliye bir kullanım olanakı sağlar.

Eş bot modelleri içerisinde nokta vadi deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Icap sağlamlık gerekse ismet açısından kullanışlı başüstüneğu ciğerin tıpkı öteki hanım kar botları kabilinden kış mevsimlerinde tercih edilir.

Bellik, tasarladığı modellerle her stile seslenme paha. Hem spor hem de klasik layihamlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete intibak sağlayan Polaris nısıfm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif dokuması ile ayağınızda bastırık yaratmadan konforlu bir zaman geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş yalan taba topuklu çizme aralığına sahip markada her insana yönlü vücut seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir tür bağışı ile şekildeki gibi kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çizin.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak güçlü bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

şayet kadem numaranızdan tehlikesiz bileğilseniz dümdüz bir yöntemlerle bacak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Siyah pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba kemer kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan söz ettirebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla güçlü alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve güvenilir özen veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

"Kızılıcı"nın "Websitesi" dâhilinde işlembu sözleşmeye ve kanun hükümlerine aykırı olarak yaptığı her iş ve eylemdeki hukuki ve cezai günah namına aittir.

Report this wiki page